4/10/12






El 20 de octubre, en el parking de la Concordia, organizamos el 8 mercadillo de segundo mano de Cabrils. El precio de la parada se queda a 7€ los 2 metros por 3. El mercadillo abrira para el publico a las 9h hasta las 16h. Para la gente con parada, tendreis que venir a partir de las 7h para montar vuestra parada. Si quereis apuntaros, muy facil!!! Es de llenar el formulario abajo y validarlo! Muchas gracias y hasta el 20 de octubre!!!


5 comentaris:

  1. Esperem que dema no plogui!!!

    ResponElimina
  2. Bon dia tot i que plujós.
    Sembla ser que demà plourà segur. porta des d'ahir mirant diferents webs i la previsió de pluja és forca alta, un 90-95% de possibilitat de pluja
    Jo seria partidaria d'aplaçar-ho per la setmana següent si pot ser i nsino doncs per un altre dia. És que si plou o fa mal temps la gent no vindrà i serà una pena
    Què en diu l'organització? el parte metereològic és força clar, garanties de que no plogui són zero
    Jo penso que més val applaçar-ho i que, l'event, segueixi essent un èxit com a les edicions anteriors
    Ja ens direu. Gràcies

    ResponElimina
  3. Bon dia!!
    Estic totalment d'accord, penso que fer demà els encants es massa ariscat, tenint en compte les previsions que hi ha. Aquests events son per que hi hagi gent i moviment i ens dongui vida al poble.
    Be ja direu alguna cosa la organització.
    Gràcies.

    ResponElimina
  4. Bon dia,
    Aquest any és el primer que m'he animat a agafar una paradeta als encants de Cabrils. A hores d'ara estic una mica amoinada pel temps ja que amb pluja la gent no vindrà a passejar i les persones que estem venent patirem ja que no estem sota cobert. Es podria aplaçar a la setmana vinent?
    Gràcies

    ResponElimina
  5. Al final continua en peu el mercadillo?

    Jo he vist que demà al matí s´obriràn clarianes en alguns punts i no plourà fins la tarde. creuem els dits!!!

    ResponElimina